Partenerii externi sprijină consolidarea rezilienței R. Moldova

Astăzi, ca niciodată, Moldova are pe cine miza în procesul de dezvoltare a unei societăți democratice, moderne, reziliente și sigure. Dacă vom fi uniți și responsabili, vom beneficia din plin de această oportunitate istorică. În numele viitorului țării și al generațiilor care urmează.
 
Ambasadoarea campaniei „toți pentru Moldova!”

Stela Dodu, medic obstetrician ginecolog, șefa secției Obstreticală nr. 3, IMSP Spitalul Clinic Municipal Nr.1 din Chișinău

„Pentru un medic obstetrician nu este nimic mai frumos decât să vadă zâmbetul unei mame și bucuria ei că a adus pe lume un copil sănătos după un travaliu greu. Totul se termină cu bine când mama „lucrează” în tandem cu medicul și îi ascultă sfaturile. Așa este și în societate, putem reuși să facem lucruri memorabile pentru țară și pentru fiecare familie dacă suntem uniți pentru un scop comun. Coeziunea socială și angajamentul de a contribui la dezvoltarea comunității și a țării trebuie să fie legământul nostru.”
 
Poți deveni și tu unul dintre ambasadorii campaniei „toți pentru Moldova!” și să dai un exemplu întregii țări, răspunzând la întrebarea „Ce înseamnă pentru tine unitatea națională?”. Click pe link pentru participare: totipentrumoldova.api.md/ro/ambasador

Acest infografic este parte a campaniei de informare pentru unitate și coeziune socială „toți pentru Moldova!”, desfășurată de Asociația Presei Independente (API). Scopul nostru este să contribuim la consolidarea unității și a securității naționale. Te invităm să fii alături de noi. 

Câte unul ne va fi greu, dar împreună vom reuși să construim siguranța și prosperitatea acasă.
 
#uniți #toțipentruMoldova! #maiPuternici

Alte infografice recomandate